Monday 26 October 2009

Badeferie paa Koh Samet

Efter turen oppe nordpaa brugte vi nogle enkelte dage i Bangkok, hvor vi blandt andet besoegte Anders Thammawat, shoppede en smule mere og ikke mindst noed, at alting i Thailand er saa taet paa at vaere gratis, som det kan komme. Derfor havde vi en rigtig toese-dag, hvor vi baade fik ordnet haender og foedder samt et lille frisoerbesoeg.
Desuden moedte vi selvfoelgelig en masse nye mennesker, der hvor vi boede, hvilket man faktisk ikke kan undgaa, naar man rejser rundt som backpacker.

Torsdag morgen fortsatte vi mod Koh Samet, hvor vi havde besluttet os for at slappe ordentligt af i nogle faa dage. Eftersom vi havde oplevet saa meget og moedt saa mange nye mennesker, som vi skulle laere at kende, havde vi faktisk ikke haft tid til at slappe saadan helt badestrandsferie-agtig af endnu, hvilket naesten var for daarlig, naar man taenker paa, at vi er i Thailand! Vejrguderne var ligesom altid med os, hvilket vi rigtig noed paa den laekre sandstrand, nedenfor der hvor vi boede.

Efter tre skoenne og afslappende dage, hvor vi absolut ikke lavede andet end at nyde livet, var vi begge omtrent dobbelt saa brune, som da vi ankom til oen - men vi traengte nok ogsaa en smule til det. Forude ventede der endnu flere spaendende oplevelser, som vi efter vores lille badeferie var mere end klar paa.

No comments:

Post a Comment